Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2013 15:52 - Волен осъди Слави - най-накрая!
Автор: stilyana02 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1777 Коментари: 4 Гласове:
4

Последна промяна: 21.04.2013 15:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вчера стана ясно, че Волен Сидеров е осъдил Слави Трифонов на 7000 лв за нанесени обиди и клевети. Заради това, че в две поредни предавания Трифонов е нарекъл лидера на АТАКА " фюрер" и "фашист" и още някои други работи, сега големия шоумен ще си плати тази сума (нищожна за него може би).
Не съм фен нито на Сидеров, най-малко на Славчо, но мисля, че това беше крайно време. Наистина тук има една голяма възможност всичко това да е просто PR, но силно се надявам да не е.
Последните години Слави Трифонов много разводни предаването, направи го едно политическо шоу, което с главни герои винаги е Цветанов, Борисов,изобщо ГЕРБ, Сидеров и други политици, които се осмиват непрестанно. Прекалява ужасно много! Това не е шоу вече за забавление, а шоу за подигравка,критика и най-вече избиване на комплекси. И тези актьори имат 5 роли дето ги въртят, на политиците, Митьо Пищова , доктор Ливайн, нищо,ама нищо по-интересно. Едно време 65 % от българите чакаха понеделник 22.30, за да се посмеят хубаво на актьорската вечер. Сега е цинична пародия на шоу предаване.
Ами шоутата и конкурсите? Отначало беше добре - я "Пей с куку бенд", я, "Танцувай с мен".... Но накрая се разводниха и те, "Разсмей Слави", "Младост 5" и не знам си още какви глупости, начин за запълване на времето. А на повечето конкурси се появяват онази част от българите, които са ограничени и прости и не им пука, че ще им гледат сеира. Гаври се с участници, гаври се с жури....
А да не говоря как се държи и със самите гости на предаването, независимо от каква величина са те. Задава въпрос, не чака отговор,пуска тъпи шеги, подиграва се с госта и го поставя в неловко състояние. Случаи като пример има много!
Но черешката в последните години е събирането на "големите" сценаристи, които някога харесвах заради хумора им, но сега се погнусявам докато ги слушам. Случи се нещо, събере ги Славчо, облекат се в черно и започват едни дългиии анализи, рецензии и загриженост за обществото. Цинизъм! На чело с Кулеков, който въобще не понасям и Сиромахов, който изведнъж се взе и той много на сериозно.
Намразих и актьорите, които са негови пионки и загубиха таланта си срещу големите хонорари, намразих и сценаристите,които единствено и само се гаврят с по-известните българи и проявяват комплексите на Слави, намразих и Куку Бенд, които с новите певици наподобяват караоке на котките от квартала. С нетърпение чакам да го свалят от ефир,защото той и предаването му олицетворяват българската простащина, чалготия и злоба.




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tera - С повечето неща съм съгласна
21.04.2013 16:14
И аз не съм му фенка, но като прави нещо хубаво, го отбелязвам. Примерно се канех да пиша пост за "Мадаганс предизвикателсвото", понеже го гледах наскоро и много ми хареса. В сравнение с бозаджийницата "Денсинг старс", където единият може да танцува, а другият - да крачи.
Докато в "Магаданс" видях прекрсани танци и даже се възмутих от консервативното и твърде строго жури, което все критикуваше ...
Така, това е което ми хареса там, иначе самото шоу доста се изпорти през годините, писала съм и постове по въпроса, мога и линкове да дам, ама има ли смисъл...
Поздрави! :)



цитирай
2. stilyana02 - tera, права си. Ама тези хубави неща ...
21.04.2013 17:29
tera , права си. Ама тези хубави неща стават все по-малко и по-малко и вече не се забелязват заради цялостното му поведение и предаване.
цитирай
3. shout - Слави още е наричал Волен Сидеров ...
21.04.2013 22:11
Слави още е наричал Волен Сидеров "болен". Ако го питаш лично защо го казва, това "болен" стотици пъти - няма да може да ти даде смислен отговор. Целта на това обръщение е да осмее човека, който говори истината и да насади и проектира в съзнанието, че на този човек не трябва да се вярва, чисто политически привкус, както и да го погледнеш.
Но, ако човек се заслуша в речите на Волен Сидеров ще види, че няма болности. Тогава извода е...?
цитирай
4. stilyana02 - Изводът е, че Славчо, който плюеше ...
21.04.2013 22:28
Изводът е, че Славчо, който плюеше жълтата преса е по-лош и от тях .....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stilyana02
Категория: Лични дневници
Прочетен: 105649
Постинги: 44
Коментари: 130
Гласове: 191
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031