Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2013 11:03 - Първа среща на една жена
Автор: stilyana02 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 3075 Коментари: 0 Гласове:
5



           Наскоро една позната ми разказваше за първата й среща с някакъв симпатяга, който е харесала. Открих толкова грешки в действията й, че след това се замислих кои са основните правила за първа среща с мъж. Ама то си е цяла стратегия! J

 

Облекло и външен вид

Облеклото и външния вид са важни за такъв момент, тъй като ако не се познавате добре с кавалера, той може да си направи изводи, които понякога не са много цветущи. А знаем, че външния вид в началото играе голяма роля. Не важно дали дамата  е пълна,слаба, с криви крака или физически недостатъци. Важно е да изглеждаш стилно и  поддържано. Помпозните прически,тежкия грим, огромните деколтета или предизвикателните дрехи играят лоша игра. Той излиза с теб, не с гърдите ! Не се конти много,защото ще изглежда , че си отдала твърде голямо значение на срещата ви,освен ако тя не се състои в скъп ресторант. Всичко в границите на нормалното.

 

Общо поведение

  Не прекалявай с алкохола на първа среща, колкото и да си нервна. Той не иска да те прибира пияна или да държи косата ти когато повръщаш в  тоалетната. Не се смей твърде силно, за да не изглеждаш като истеричка. Той не иска да го засрамваш пред околните. А жените правят това понякога от голяма емоционалност. Не говори много, остани по-загадъчна, за да има интерес към теб и след това. Не нервничи, не го препирай, а го остави да води. Все пак той е мъжът. И трябва да си покаже кавалерските умения.

 

Разговори и забранени теми

  Не говори за бивши гаджета, дори той да разпитва,просто отбягвай темата. Не говори за секс и умения в секса – това секс тест ли е или? Той трябва да види в теб първо дамата, тигрицата ще му я покажеш по-късно. Не говори много за работата си. Може да го отегчиш, пък и колкото да ти харесва, че си самостоятелна и имаш страхотна кариера, има опасност мъжът малко да се комплексира или да се уплаши от твърде самостоятелна жена. А днешните младежи са доста плашливи. Не говори за проблеми!!! Каквито и да са те, не трябва да изглеждаш отчаяна и проблемна. Нали казах, мъжете бягат от проблемите.

 

Сметката

Интересен момент. Преди време направих грешката да настоявам да платя сметката. Това естествено не се хареса на момчето. Когато сметката дойде е добре да понечиш да погледнеш и да извадиш протмонето си.Не трябва да изглеждаш като кифла, чакаща почерпка. Предложи му да си  я поделите, но ако той откаже, благодари свенливо и го остави да покаже достойнството си J Можеш да предложиш следващия път ти да платиш, което е намек за втора среща.

Подходящи места за първа среща

Не са препоръчителни дискотеките, тъй като опиянението от музика, танци и алкохол и разбира се късния час , водят до други мисли. А тогава заговарят други части от тялото. Отидете на ресторант, на разходка, на кафе, на по питие или заедно на кино.

 

Много жени си мислят, че знаят тези опорни точки перфектно, но доста често не ги прилагат и за това не се стига и до втора среща. А ако искаш нещо сериозно с този човек, трябва да се постараеш да не му създадеш грешни впечатления, а да го очароваш с нежната си женска идентичност.



Тагове:   срещи,   жени,   страх,   съвети,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: stilyana02
Категория: Лични дневници
Прочетен: 106209
Постинги: 44
Коментари: 130
Гласове: 191
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930