Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2011 18:00 - Кифли,кучки,златотърсачки или просто жени
Автор: stilyana02 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4201 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 20.11.2011 18:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След постинга ми за мъжете и техните разбирания  за свалки,култура и джентълменство, ще си позволя  да отразя и себеподобните ми като ги класифицирам в няколко най-общи категории-кифли,кучки,златотърсачки и свестни разбира се.

Кои са кифлите-те се отличават с външен вид, жестове и умствен багж.Най-често те отдават особено голямо значение на дрехите и аксесоарите си-"Тая рокличка ми е от Александрата, струва 390 лв. Гледай колко яко стои на тези ботушки с 28 см ток".Цената и марката са основен критерий за стил. Ако им дадете стария елек на баба ви, и кажете , че сте го купили от магазина на центъра с златните манекени, и че цената му е 300 лв, уверявам ви, че на първото посещание на нощно заведение тя ще го облече. "Вафличките" , букличките, топирането и дължината на косата са задължителен фактор за тяхната красота. Най-често те са ужасно слаби,защото подражават на световните модели и носят впити в тях дрехи, за да подчертават фигурата си. Очилата тип "мухата Цеце" са също важен аксесоар, както и кокошата уста при всяка снимка пред огледалото. Макияжат им може да бъде сравнен с този на поп-фолк звезда, а маниерите им приличат на тези на кукла Барби. Смеят се шумно, обсъждат всеки отминал ги човек и интересите им се свеждат само до мъже,красота и барове. Те не знаят кой е новия президент на България, нито пък какво е инфлация,но пък се чувстват горди,че вече имат 3 вида пластични операции.

Кучките са онези жени,които обожават да се гаврят с мъжката психика и мъжкото достойнство.Често такива жени са бил наранявани в миналото и са се превърнали в ледени кралици,жадни за мъст. Заради такива като тях мъжете се плашат от женския пол и стават по-лоши(Е , разбираемо). Кучките са с хладнокръвно поведение , огнен поглед, често болезнено откровени, строги и надменни. Самочувствието им  е в повече,което им играе лоша шега,а скромността е в много малко порценти от качествата им. Имат стил на обличане и походка , която са причина за заглеждането им.Такива жени се осъществяват с фаталната жена.Играят си с мъжете , прецакват ги по много долнопробен начин и въобще не усещат вина по този въпрос. Разбира се кучка може да се нарече и една селско облечена патка,която просто се държи лошо с индивидите от противоположния пол.

Златотърсачките са онези сладурани,които не допускат да влезат в кола или къща,струващи под определена сума пари.Обичат лукса  и търсят хора,които могат да им го осигуряват.Не умеят почти никаква работа,освен тичане по магазините и мерене на дрешки в минута. Те имат и доста от маниерите на Кифлите. Такива жени,намират доста богаташи,които да им осигуряват желания начин на живот,но рано или късно изпадат на улицата само с едно Версаче на гърба и Маноло Бланик на краката,но нито една мозъчна клетка в главата и нито една година трудов стаж. Те са падение за всяка една нация.
А свестните-те са различни за всеки мъж,но най-вече умеят да обичат и да уважават половинката си!



Гласувай:
5



1. анонимен - Аз
20.11.2011 18:39
Е, А Вие stilyana02, от кой ли тип сте? За всички кучки, кифли, златотърсачки, Ти и други. Има място под слънцето.Ти като си по-добра от тях за какво те боли? За чуждите мъже дето са си избрали кифли и прочие.Ти какво- да не би да си решила да ставаш майка "Тереза",че да ги спасяваш мъжете? Не може така да коментираш кой какво прави и защо го прави.Няма нужда от осъждане. Гледай себе си-ти какво правиш...!
Пишеш, че си на 20 години от Благоевград, но изглеждаш на 40 и приличаш на лелка.
цитирай
2. stilyana02 - А аз какво правя? Не обсъждам себе ...
20.11.2011 18:52
А аз какво правя? Не обсъждам себе си,не спасявам никого, а коментирам. Мислех,че в България има свобода на словото и личното мнение
цитирай
3. vladun - Ох, никой не е цвете за мирисане,
20.11.2011 22:01
и всеки търси място под слънцето!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stilyana02
Категория: Лични дневници
Прочетен: 106246
Постинги: 44
Коментари: 130
Гласове: 191
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930